Facebook Pixel

Festool akku rystepudser RTSC 400 er en ergonomisk énhånds-rystepudser med 18V batteri. Ydeevne som med ledning og desuden vedligeholdelsesfri med kulfri EC-TEC motor. Samme maskine, både på værkstedet og med ude på arbejde - med net-adapteren, vælger du selv, om du vil arbejde med batteri eller ledning.

Festool Basic maskiner er UDEN BATTERIER OG LADER.

Festool Akku rystepudser RTSC 400-Basic i Systainer3

Festool akku rystepudser RTSC 400 er en ergonomisk énhånds-rystepudser med 18V batteri. Ydeevne som med ledning og desuden vedligeholdelsesfri med kulfri EC-TEC motor. Samme maskine, både på værkstedet og med ude på arbejde - med net-adapteren, vælger du selv, om du vil arbejde med batteri eller ledning.

Festool Basic maskiner er UDEN BATTERIER OG LADER.

Varenummer (SKU): 576347
lagervare
2.795,00 kr. 2.236,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Festool RTSC 400 - Den ergonomiske akku rystepudser
Festools nye akku slibemaskiner RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125 giver stor bevægelsesfrihed under arbejdet. Det kraftige 18 V Ergo-batteri med 3,1 Ah sikrer en lige så høj ydelse som med ledning. Dette er den vigtigste komponent i en meget kompakt konstruktion med afbalanceret vægtfordeling og perfekt ergonomi med en vægt på kun 1,4 kg. Maskinens egen udsugning kombineret med Longlife-støvposen giver fleksibel håndtering – bekvemt også over hovedhøjde, lodret eller på svært tilgængelige steder. Batteriet kan udskiftes med plug it-ledningsadapteren for ubegrænset driftstid.

Med Festool akku rystepudser RTSC 400 får du nu ledningsfri slibning på steder, hvor der ikke er strømforsyning, eller hvor det er vanskeligt at etablere strømforsyning (f.eks. udenfor, på stilladset). Mobilt arbejde, når ledninger og støvsugerslanger er i vejen ved arbejdet (f.eks. lodrette flader, slibning over hovedhøjde, pudsning af kanter…). Ideel til lodrette overflader eller arbejde over hovedhøjde. Enhåndsslibning af små og smalle overflader. Afslibning af maling og lak på vinduesrammer, dørkarme og gesimser. Med plug-it netadapter som slibemaskine med ubegrænset driftstid forsynet fra lysnettet - perfekt i kombination med en Festool støvsuger indenfor.

Styrker og fordele
  • Samme maskine, både på værkstedet og med ude på arbejde - med net-adapteren vælger du selv, om du vil arbejde med batteri eller ledning.
  • Mobil og bekvem: uden ledning og slange, med perfekt ergonomi, lav konstruktionshøjde og en vægt på kun 1,4 kg.
  • Stærk: Ydeevne som med ledning og vedligeholdelsesfri kulfri EC-TEC motor.
  • Uden afbrydelse: Det nye 18 V 3,1 Ah Ergo batteri oplades hurtigt i eksisterende ladere.
  • Ubegrænset driftstid: Ved længerevarende arbejde kan batteriet udskiftes med plug-it ledningsadapteren (medfølger i set-versionen og fås også som tilbehør).
  • Støvfri og sund: Med longlife-støvpose af ekstra robust polyesterfilt eller i kombination med en Festool støvsuger.
  • Mindre efterbearbejdning: PROTECTOR til skånsom slibning langs med vinduesflader, rammer og fyldninger.

Hovedanvendelser
Ledningsfri slibning på steder, hvor der ikke er strømforsyning, eller hvor det er vanskeligt at etablere strømforsyning (f.eks. udenfor, på stilladset).
Mobilt arbejde, når ledninger og støvsugerslanger er i vejen ved arbejdet (f.eks. lodrette flader, slibning over hovedhøjde, pudsning af kanter…).
Ideel til lodrette overflader eller arbejde over hovedhøjde.
Enhåndsslibning af små og smalle overflader.
Afslibning af maling og lak på vinduesrammer, dørkarme og gesimser.
Med plug it-netadapter som slibemaskine med ubegrænset driftstid forsynet fra lysnettet – perfekt i kombination med en Festool støvsuger indenfor.

Leveringsomfang
uden batteri
uden batterilader
StickFix slibesål 80 x 130 mm
Festool PROTECTOR
longlife-støvpose
Lev. i Systainer SYS3 M 187

Tekniske data
Batterispænding 18 V
Driftstype Batteri
Batterikapacitet 3,10 Ah
Omdrejningstal i tomgang 6 000 - 10 000 min⁻¹
Svingninger 12 000 - 20 000 min⁻¹
Slibebevægelse 2,00 mm
Udskiftelig slibesål 80 x 130 mm
Tilslutning til støvudsugning Ø 27 mm
Vægt med batteri 1,40 kg


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 576347

Festool Akku rystepudser RTSC 400-Basic i Systainer3

2,795.00 DKK